Schoonmaak

Ons team van professionele schoonmakers staat klaar om een breed scala aan schoonmaakdiensten uit te voeren voor kantoren, scholen, kinderdagverblijven, werkplaatsen en Verenigingen van Eigenaren (VvE's). We zijn gediplomeerd en bieden gespecialiseerd vloeronderhoud, sanitaironderhoud en glasbewassing. En als spinnen een zorg zijn, kunnen we die ook op afstand houden!

Industriële Reiniging

Wij zijn gespecialiseerd in het onderhoud en de reiniging van installaties, cleanouts en turnarounds, met een specifieke focus op productiebedrijven en logistieke ondernemingen. Onze dienstverlening is volledig afgestemd op de individuele behoeften van onze klanten, wat betekent dat onze werkzaamheden flexibel en aanpasbaar zijn.

Services

In feite draait alles wat we doen om service. Door de jaren heen hebben we onze klanten steeds beter leren kennen, wat heeft geleid tot het toevoegen van diensten die verder gaan dan alleen schoonmaak. Opmerkelijk is dat sommige van onze medewerkers zelfs zijn opgeleid tot operators!

  Gespecialiseerd in reguliere en industriële schoonmaakdiensten.
  Van Adrichem levert schoonmaakdiensten, industriële reiniging en services op maat, met een enthousiast en gespecialiseerd team.

  Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen, mail of bel ons vooral!
  T: 0184 - 41 66 88
  E: info@adrichem.nl

  Galvanistraat 53-55
  3316 GH
  Dordrecht
  Copyright Van Adrichem 2023 Alle rechten voorbehouden
  cross