Industriële reiniging

Cleanouts en turnarounds zijn altijd op maat. Daarom voeren we ze niet alleen uit, maar adviseren we ook. Bij onze klanten in de productie en logistiek voelen we ons écht onderdeel van het team.
0184 - 416 688

Vertrouwd door

Alles gericht op de wensen van de opdrachtgever

We voeren partial cleanouts, total cleanouts en turnarounds uit voor met name productiebedrijven en logistieke bedrijven. De werkzaamheden die we uitvoeren, zijn gebaseerd op de behoeften van onze klanten. Veranderen de behoeften? Dan zijn we met ons team flexibel genoeg om het werk mee te veranderen.

Met onze expertise gaan we verder dan alleen het uitvoeren van de cleanouts: we adviseren en dragen oplossingen voor. Door niet alleen uit te voeren maar mee te denken en ons te verdiepen in de uitdagingen van onze opdrachtgevers, hebben we al meerdere problemen kunnen oplossen. Uiteraard altijd met secuur werk.

Kunt u wel een goede specialist gebruiken op het gebied van industriële schoonmaak? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Ons team staat voor u klaar om u te ondersteunen bij uw behoeften.

Cleanout

Cleanouts kunnen worden onderverdeeld in partial cleanouts en total clean outs. Bij partial cleanouts reinigen we een gedeelte van een installatie of machine, terwijl we bij total cleanouts de gehele installatie of machine reinigen. Voor beide vormen van cleanouts geldt: hoe sneller we het kunnen uitvoeren, hoe beter voor de opdrachtgever.

Dieptereiniging

We beschikken over de juiste kennis, middelen en materialen om hardnekkig vuil, stof en bacteriën te verwijderen. Voor ruimtes die extra aandacht nodig hebben om aan de hoogste hygiëne-eisen te voldoen, bent u bij ons gespecialiseerde en gemotiveerde team aan het juiste adres.

Hogedrukreiniging

Voor onder andere industriële omgevingen zetten we hogedrukreiniging in. We verwijderen hardnekkig vuil en aanslag, waarbij we per uitdaging kijken welke apparatuur hiervoor het meest geschikt is. Omdat we onze opdrachtgevers goed (leren) kennen, zijn we in staat om de juiste vorm van hogedrukreiniging in te zetten.

HACCP-schoonmaak

Onze HACCP-schoonmaakdienst voldoet aan de hoogste normen op het gebied van voedselveiligheid en hygiëne. Onze professionals zijn getraind om te werken volgens de HACCP-richtlijnen en maken gebruik van speciale reinigingsmiddelen en technieken om kruisbesmetting te voorkomen.
Liefde voor het vak
Dynamisch
Afspraak is afspraak
Samenwerking

Industriële reiniging op zijn best

Bij Van Adrichem zijn we gespecialiseerd in industriële reiniging. Van oorsprong zijn we begonnen met het schoonmaken van fabrieken en installaties aan de buitenkant, maar inmiddels zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat partial cleanouts, total cleanouts en turnarounds uitvoert voor productiebedrijven en logistieke bedrijven.

Onze expertise gaat verder dan alleen reiniging. We hebben niet alleen kennis over de machines die we reinigen, maar ook over de processen die hiermee gepaard gaan. Met name dankzij de loyaliteit van onze medewerkers, kunnen we innovatief zijn en meedenken met onze opdrachtgevers
Door ons te verdiepen in hun uitdagingen en processen, kunnen we adviseren in het verbeteren van werkprocessen. Dit kan bijvoorbeeld tijd besparen, zoals we hebben gedaan voor een van onze opdrachtgevers. Door de tijdsduur van een partial cleanout te reduceren van 24 uur naar 8 uur, hebben we 16 uur kunnen besparen. Dat betekent zestien uur meer tijd voor machines om te draaien en productie te draaien.

Onze medewerkers zijn niet alleen zeer ervaren, sommige van hen zijn ook in het bezit van een VAPRO. Zo kunnen we de hoogste kwaliteit en veiligheid garanderen bij het uitvoeren van onze diensten. Kortom, bij Van Adrichem bent u aan het juiste adres voor industriële reiniging. Of het nu gaat om partial cleanouts, total cleanouts of turnarounds, wij hebben de kennis, expertise en innovatieve aanpak om uw processen te verbeteren en uw machines in topconditie te houden. 

Wordt onderdeel van ons team!

Delrin Netherlands B.V.
Wij als Delrin in Dordrecht maken al vele jaren gebruik van zowel Van Adrichem schoonmaak als Van Adrichem Dienstverlening/Industriële reiniging, sommige medewerkers werken er al meer dan 25 jaar. De samenwerking is naar volle tevredenheid, korte lijntjes, deskundige medewerkers en ze werken op onze locatie al vele jaren zonder veiligheidsincidenten.

Dhr. Rijken
Springer Nature B.V.
Sinds 2001 hebben wij een samenwerking voor een aantal van onze kantoren. Ik ervaar Van Adrichem als een betrouwbare partner, die met respect omgaat met de medewerkers die het werk uiteindelijk moeten doen.
Duurzaamheid heeft voor onze beide bedrijven altijd op de kaart gestaan. Van Adrichem was hier indertijd al een voorloper in.

Mevr. Van der Klaauw

  Gespecialiseerd in reguliere en industriële schoonmaakdiensten.
  Van Adrichem levert schoonmaakdiensten, industriële reiniging en services op maat, met een enthousiast en gespecialiseerd team.

  Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen, mail of bel ons vooral!
  T: 0184 - 41 66 88
  E: info@adrichem.nl

  Galvanistraat 53-55
  3316 GH
  Dordrecht
  Copyright Van Adrichem 2023 Alle rechten voorbehouden
  cross