Schoonmaak

Met reguliere schoonmaak is de passie voor het vak ontstaan. Specialistisch vloeronderhoud? Reiniging van toiletgroepen en bureaus? Glasbewassing? Deze diensten en nog veel meer, voeren we vol liefde en volledig op maat voor u uit.
0184 - 416 688

Vertrouwd door

Schoonmaak op zijn best

We bieden onze reguliere schoonmaakdiensten aan voor onder andere kantoren, scholen, kinderdagverblijven, werkplaatsen en VvE’s. Onze gediplomeerde medewerkers staan voor u klaar om diverse schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren, zoals de reguliere schoonmaak van toiletgroepen en bureaus, stofzuigen van vloeren, het periodiek reinigen van hardware, de glasbewassing binnen en of buiten. Daarnaast hebben we ook juiste materialen voor verjagen van spinnen en voeren specialistisch vloeronderhoud uit.

Door onze jarenlange ervaring, begrijpen we dat elke opdrachtgever andere behoeftes heeft. Daarom bieden wij altijd offertes op maat aan. Zo kunt u erop vertrouwen dat onze diensten precies aansluiten op uw wensen en behoeften.
Kunt u wel een goede specialist gebruiken op het gebied van reguliere schoonmaak? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Ons team staat voor u klaar om u te ondersteunen bij uw schoonmaakbehoeften.

Schoonmaken van kantoren, VvE’s en showrooms

We reinigen onder andere kantoren, VvE’s en showrooms. Ook vullen en reinigen we koffiemachines en maken pantry’s schoon. Dit doen we op een duurzame manier met onze Green Care Professional line. We werken met vaste teams op locaties, zodat er een band ontstaat met onze opdrachtgevers.

Specialistisch vloeronderhoud

We beschikken over goed opgeleide en ervaren vakmensen om specialistisch vloeronderhoud uit te voeren. Denk hierbij aan sterk vervuilde vloeren, vloerbedekkingen, betonvloeren, natuursteen en tapijt. Ons team laat uw vloeren er weer als nieuw uitzien en langer meegaan.

Glasbewassing

Streeploze en schone ramen? Daar kan ons team voor zorgen! We werken veilig en efficient om zelfs de moeilijkste ramen te bereiken en te reinigen. Glasbewassing is vaak een onderdeel van het pakket aan reguliere schoonmaakwerkzaamheden die we uitvoeren voor onze opdrachtgevers.

Schoonmaak van scholen en kinderdagverblijven

Onze teams zijn altijd in het bezit van de juiste papieren, zoals het op kindlocaties verplicht is, heeft iedereen een VOG die daar werkzaam is. Alle medewerkers (in vast dienstverband) krijgen minimaal een SVS-opleiding schoonmaaktechniek aangeboden.
Liefde voor het vak
Dynamisch
Afspraak is afspraak
Samenwerking

Schoonmaak op zijn best

Bij ons kun je terecht voor reguliere schoonmaak in verschillende sectoren, zoals kantoren, scholen, kinderdagverblijven, werkplaatsen en VvE’s. We hebben vaste collega's die werkzaam zijn op een pand, zodat ze bekend zijn met de specifieke schoonmaakeisen en -behoeftes van de opdrachtgever. Daarnaast hebben we aparte teams voor specialistisch onderhoud en glasbewassing, zodat we altijd de juiste expertise kunnen inzetten. De diensten die vallen onder reguliere schoonmaak, bestaan uit het schoonmaken van toiletgroepen en bureaus, stofzuigen van ruimten, reinigen van hardware, glasbewassing, spinnen verjagen en specialistisch vloeronderhoud. We werken altijd op maat en stellen onze diensten af op de behoeftes van de opdrachtgever. Zo zorgen we dat we aan de verwachtingen voldoen en een schoon resultaat leveren.
Al onze medewerkers zijn in het bezit van (minimaal) een diploma SVS-basisvakopleiding en hebben waar nodig een VCA-certificaat, zodat we kwaliteit en veiligheid kunnen garanderen. Persoonlijk contact met de opdrachtgever vinden we belangrijk, zodat we snel kunnen schakelen als er problemen zijn of als er behoefte is aan aanpassingen. Zo ontstond bij één van onze opdrachtgevers recent de behoefte voor robotstofzuigers. Met de kennis van de situatie van de opdrachtgever in ons achterhoofd, hebben we met onze leverancier drie van deze robotstofzuigers naar tevredenheid geleverd. Kunnen ze onze medewerkers vervangen? Zeker niet, maar samenwerken gaat uitstekend!

Wordt onderdeel van ons team!

Springer Nature B.V.
Sinds 2001 hebben wij een samenwerking voor een aantal van onze kantoren. Ik ervaar Van Adrichem als een betrouwbare partner, die met respect omgaat met de medewerkers die het werk uiteindelijk moeten doen.
Duurzaamheid heeft voor onze beide bedrijven altijd op de kaart gestaan. Van Adrichem was hier indertijd al een voorloper in. 

Mevr. Van der Klaauw
Dieseko Group B.V
Van Adrichem werkt al ruim 20 jaar voor Dieseko en heeft in die jaren meegeholpen om de groei waar te maken. Een excellente service uit zich door de flexibele inzet en de samenwerking als partners. Gedreven personeel maakt het onderscheidt in de markt waar Van Adrichem in voor op loopt. Innovatieve schoonmaak technieken worden toegepast waarbij er aandacht is voor het milieu. Ondanks de groei van beide bedrijven zijn de communicatielijnen kort gebleven en werken we op een praktische en gezellige manier samen. De koffie voor Van Adrichem medewerkers staat daarom altijd klaar.

Dhr. Brouwer

Duurzaam werken met de Green Care professional lijn

Onze medewerkers maken uitsluitend gebruik van de Green Care Professional Line. Dit zijn schoonmaakproducten, vrij van toxische stoffen, die voldoen aan de Europese ecolabels. De veiligheid van onze medewerkers staat voorop en we willen dat ze duurzaam kunnen werken. Daarom worden ook al onze machines ergonomisch getest. We zorgen goed voor elkaar, want samen zijn we Van Adrichem.

  Gespecialiseerd in reguliere en industriële schoonmaakdiensten.
  Van Adrichem levert schoonmaakdiensten, industriële reiniging en services op maat, met een enthousiast en gespecialiseerd team.

  Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen, mail of bel ons vooral!
  T: 0184 - 41 66 88
  E: info@adrichem.nl

  Galvanistraat 53-55
  3316 GH
  Dordrecht
  Copyright Van Adrichem 2023 Alle rechten voorbehouden
  cross