Services

Omdat we stiekem dachten dat we nét iets meer voor onze klanten konden betekenen, hebben we de servicediensten in het leven geroepen. Daarnaast is het een mooie kans voor onze medewerkers om zich te verbreden en verdiepen.
0184 - 416 688

Vertrouwd door

Win-win voor onze mensen en opdrachtgevers

Onze schoonmaakdiensten zijn al heel servicegericht en daarom is de stap naar servicediensten voor ons niet groot. We voeren onder andere inpak- en overpakwerkzaamheden uit en houden ons bezig met afsluitrondes, alarmrondes, koffieautomaten, baliediensten en huismeesterdiensten. Daarnaast worden sommige van onze medewerkers opgeleid als operator.

De services vinden met name plaats voor productiebedrijven, logistieke bedrijven, kantoorpanden en scholen. Ze ontstaat vanuit de vragen en uitdagingen van onze opdrachtgevers in de schoonmaak en zijn daarom dus ook variabel. Omdat onze medewerkers de opdrachtgevers en processen kennen, kunnen we oplossingsgerichte services verlenen.

Dus zijn er services die niet direct onder schoonmaak en reiniging vallen, maar er op één of andere manier wel mee verbonden zijn? Ons team staat voor u klaar om u te ondersteunen bij uw behoeften.

Overpakwerk

Omdat onze medewerkers na jarenlange reiniging de machines en omgeving goed kennen, krijgen ze ook de kans om zich op andere gebieden te ontwikkelen. Zo ontstaan bijvoorbeeld inpak- en overpakwerkzaamheden, waarmee we onze opdrachtgevers dus ondersteunen op meer gebieden dan alleen reiniging.

Vorkheftruck

Tijdens het reinigen van fabrieken moeten onze medewerkers regelmatig gebruik maken van een vorkheftruck. Dit heeft geresulteerd dat we met certificaten onze opdrachtgevers structureel of ad hoc zijn gaan ondersteunen in logistieke werkzaamheden.

Machine operators

Sommige van onze medewerkers, reinigen dagelijks machines en installaties aan de binnen- en buitenzijde. De kennis die zij hierdoor hebben opgedaan, heeft ertoe geleid dat ze op verzoek van onze klant hun VAPRO hebben behaald. Hierdoor mogen ze naast de schoonmaak ook machines bedienen.

Magazijnbeheerder

Als we toch al in het magazijn aan het schoonmaken zijn, waarom zouden we dan geen magazijnbeheer kunnen uitvoeren? Onze medewerkers kennen de voorraden, ontvangen, orderverwerkingen en verzenden deze en daarom kunnen ze- indien gewenst- ook de rol van magazijnbeheer op zich nemen.

Maintenance

Reinigen is al een onderdeel van totaalonderhoud, maar voor onze opdrachtgevers is dit niet altijd genoeg. Wanneer onze medewerkers zich verder mogen verdiepen in bijvoorbeeld een installatie, dan kunnen zij ook overige onderhoudswerkzaamheden uitvoeren voor onze opdrachtgevers.

Huismeester

Wanneer we voor VvE’s schoonmaakwerkzaamheden uitvoeren, wordt soms aan ons gevraagd deze werkzaamheden uit te breiden naar huismeesterwerkzaamheden. Dit leidt ertoe dat we in sommige gevallen beheerswerkzaamheden doen die naast schoonmaak ook bestaan uit onderhoud en reparaties.

Baliediensten & afsluitrondes

Kantoortijden zijn niet standaard meer van 09.00 tot 17.00. Onze medewerkers zijn mensgericht en kunnen indien gewenst een rol spelen bij het ontvangen van klanten, bezoekers en pakketbezorgers op een gastvrije en professionele manier. Denk hierbij ook aan het beantwoorden telefoons, verstrekken van informatie en het afsluiten of openen van kantoorpanden.
Liefde voor het vak
Dynamisch
Afspraak is afspraak
Samenwerking

Services op zijn best

Bij Van Adrichem geloven we in samenwerken; met elkaar en met onze opdrachtgevers. We willen dat onze medewerkers zich verbonden voelen met ons bedrijf en de mensen waarmee ze werken. Daarom doen we niet mee met Europese aanbestedingen, die ertoe leiden dat medewerkers van bedrijf naar bedrijf worden overgeplaatst. We geloven erin dat binding met elkaar niet alleen ontstaat door lang met elkaar te werken en door een goede werksfeer, maar ook door de doorgroeimogelijkheden die we bieden.

Ons werk is veel meer dan schoonmaken en reinigen. Onze medewerkers zijn enthousiast en bereid om te leren. Daarom bieden we hen ook de kans om andere vaardigheden te ontwikkelen. Dit sluit prachtig aan bij de uitdagingen van onze opdrachtgevers. Als zij terugkerende vragen hebben, enigszins gelieerd aan of voortvloeiend uit schoonmaak, proberen we hen in hun behoeften te voorzien. Dit zorgt ervoor dat we allerlei servicegerelateerde werkzaamheden voor onze klanten uitvoeren.
Een voorbeeld hiervan is een medewerker die jarenlang een machine schoonmaakt en uiteindelijk bevoegd wordt om deze machine ook te besturen. Wij faciliteren in zo'n geval de bijbehorende opleiding. Is er wel een operator die de machine bestuurt, dan nemen wij de rest van het werk uit handen. Denk hierbij aan voorraadbeheer en logistieke werkzaamheden.

Ons doel is onze opdrachtgevers vanuit onze expertise zo goed mogelijk te ondersteunen in hun uitdagingen.
Kortom: we doen veel meer dan alleen schoonmaken. We zorgen ervoor dat onze opdrachtgevers zich kunnen focussen op de voor hen belangrijkste taken omdat ze de reiniging en bijbehorende services met een gerust hart aan ons gemotiveerde en gespecialiseerde team kunnen toevertrouwen.

Wordt onderdeel van ons team!

Dieseko Group B.V.
Van Adrichem werkt al ruim 20 jaar voor Dieseko en heeft in die jaren meegeholpen om de groei waar te maken. Een excellente service uit zich door de flexibele inzet en de samenwerking als partners. Gedreven personeel maakt het onderscheidt in de markt waar Van Adrichem in voor op loopt. Innovatieve schoonmaak technieken worden toegepast waarbij er aandacht is voor het milieu. Ondanks de groei van beide bedrijven zijn de communicatielijnen kort gebleven en werken we op een praktische en gezellige manier samen. De koffie voor Van Adrichem medewerkers staat daarom altijd klaar. 

Dhr. Brouwer
Delrin Netherlands B.V.
Wij als Delrin in Dordrecht maken al vele jaren gebruik van zowel Van Adrichem schoonmaak als Van Adrichem Dienstverlening/Industriële reiniging, sommige medewerkers werken er al meer dan 25 jaar. De samenwerking is naar volle tevredenheid, korte lijntjes, deskundige medewerkers en ze werken op onze locatie al vele jaren zonder veiligheidsincidenten.

Dhr. Rijken


  Gespecialiseerd in reguliere en industriële schoonmaakdiensten.
  Van Adrichem levert schoonmaakdiensten, industriële reiniging en services op maat, met een enthousiast en gespecialiseerd team.

  Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen, mail of bel ons vooral!
  T: 0184 - 41 66 88
  E: info@adrichem.nl

  Galvanistraat 53-55
  3316 GH
  Dordrecht
  Copyright Van Adrichem 2023 Alle rechten voorbehouden
  cross