Ons team

Wij zijn een gepassioneerd team dat zich toelegt op reguliere schoonmaak, industriële reiniging en aanvullende services. Onze toegewijde medewerkers staan centraal en maken samen Van Adrichem. Met meer dan 30 jaar ervaring passen we onze op maat gemaakte diensten aan op de specifieke behoeften van elke opdrachtgever.
0184 - 416 688

Wij zijn Van Adrichem

In 1985 is Danny van Adrichem begonnen in de schoonmaakbranche. Vanuit zijn passie voor mensen creëerde hij een enthousiast en professioneel team dat zich tegenwoordig iedere dag inzet voor reguliere schoonmaak, industriële reiniging en aanvullende services. Onze mensen staan centraal: samen zijn we Van Adrichem. Er zijn medewerkers die hier al meer dan 20 jaar werken. Ze krijgen de kans om zich te ontwikkelen en onze opdrachtgevers profiteren mee van deze ontwikkelingen. Al het werk dat wij doen, is op maat: we passen onze diensten en de invulling hiervan aan op de behoeften van onze opdrachtgevers.
Liefde voor het vak
Dynamisch
Afspraak is afspraak
Samenwerking
Danny van Adrichem
Main Shareholder


Voor een offerte aanvraag, uitbreiding van een offerte of advies over reguliere en industriële schoonmaak ben ik dagelijks bereikbaar en maak graag een afspraak met u voor een kop koffie.

Danny@adrichem.nl | 0184-416688
Shirley van Adrichem
Chief Executive Officer


Naast inkoper binnen de van Adrichem Groep houd ik me bezig met de interne processen.Shirley@adrichem.nl | 0184-416688
Amber Reichardt
Chief Financial Officer


Ik ben eindverantwoordelijk voor de financiën en stuur collega’s van verschillende afdelingen aan.


Amber@adrichem.nl | 06-46707688
Suzan Schnetz
HR- en verzuimmedewerker


Ik ben dagelijks bereikbaar voor vragen over salaris en verzuim, daarnaast ben ik vertrouwenspersoon binnen de Van Adrichem Groep.

Suzan@adrichem.nl | 0184-416688
Robert Luitwieler
Administratief Medewerker


Dagelijks houd ik me bezig met de verwerking van de debiteurenadministratie. En ondersteun waar nodig mijn collega’s.

Silvia Alphenaar
Administratief Medewerkster


Naast de crediteurenadministratie verwerk ik de uren in de personeelsadministratie.

Sabrina van Heusden
Medewerkster planning


Dagelijks hou ik contact met medewerkers en klanten over de planning. Ik ben afwezig op donderdag.


Planning@adrichem.nl | 06-53448068
Nadja Vonk
Medewerkster planning


Graag heb ik contact met medewerkers en klanten of het nu over planning, vervanging van collega’s of een vakantie aanvraag gaat. Voor vragen ben ik bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag.

Planning@adrichem.nl | 06-53241520
Sandra de Ruiter
Frontoffice medewerkster


Als frontoffice medewerkster sta ik u graag te woord en verwijs u door naar de juiste collega. Ook kunt u bij mij terecht voor een bestelling van schoonmaakproducten of vragen over facilitaire zaken. Op maandag, dinsdag en donderdag ben ik bereikbaar.

Nadia Esseboom
Office manager


Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse organistatie binnen het kantoor en zorg dat alles efficiënt verloopt. U kunt mij bereiken op maandag en woensdag t/m vrijdag.

Nadia@adrichem.nl | 0184-416688
Melanie de Jong - Hol
Rayon manager

Ik houd mij bezig met het aansturen van de ambulant objectleiders en afdeling planning. Daarnaast ga ik graag bij onze klanten langs en ben ik het eerste aanspreekpunt. Voor vragen kunt u mij bereiken op maandag t/m vrijdag.

Melanie@adrichem.nl | 06-33594143

Schoonmaak op zijn best

We bieden onze reguliere schoonmaakdiensten aan voor onder andere kantoren, scholen, kinderdagverblijven, werkplaatsen en VvE’s. Onze gediplomeerde medewerkers staan voor u klaar om diverse schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren, zoals specialistisch vloeronderhoud, toiletgroepen, bureaus, stofzuigen, hardware, glasbewassing binnen en buiten en spinbehandelingen.

Door onze jarenlange ervaring, begrijpen we dat elke opdrachtgever andere behoeftes heeft. Daarom bieden wij altijd offertes op maat aan. Zo kunt u erop vertrouwen dat onze diensten precies aansluiten op uw wensen en behoeften.

Kunt u wel een goede specialist gebruiken op het gebied van reguliere schoonmaak? Vraag dan nu vrijblijvend een offerte aan en ontdek wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen. Ons team staat voor u klaar om u te ondersteunen bij uw schoonmaakbehoeften.

  Gespecialiseerd in reguliere en industriële schoonmaakdiensten.
  Van Adrichem levert schoonmaakdiensten, industriële reiniging en services op maat, met een enthousiast en gespecialiseerd team.

  Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen, mail of bel ons vooral!
  T: 0184 - 41 66 88
  E: info@adrichem.nl

  Galvanistraat 53-55
  3316 GH
  Dordrecht
  Copyright Van Adrichem 2023 Alle rechten voorbehouden
  cross