Werken bij

Ons team is ons grootste goed en daarom behandelen we elkaar met respect. Wanneer iedereen kan werken in zijn of haar kracht, krijgen we de beste resultaten. Ben je bereid te leren en hard te werken? Dan vinden we wel een weg!
0184 - 416 688

Schoonmaak op zijn best

Natuurlijk kun je bij ons terecht als je 'schoonmaker' bent of wil worden. Maar er is nog veel meer mogelijk! Wanneer je de bereidheid hebt om je te ontwikkelen, kun je van alles leren. Door samen te werken of door cursussen die we faciliteren. Lijkt het je interessant om je te ontwikkelen op het gebied van industriële reiniging? Of heb je altijd al operator willen zijn? Alles kan! Zit het even niet mee? Kun je geen baan vinden en ontbreekt het aan stabiliteit? Ons hechte team vangt je op! Als je bereid bent om te leren en om je in te zetten, kun je altijd contact met ons op te nemen. Laten we samen ons best doen om een mooie passende baan voor je te creëren.

Ik heb hier
zó veel geleerd!

Martina
Medewerker schoonmaak

Vacatures

Hey daar! Dus je bent geïnteresseerd in carrièremogelijkheden binnen de schoonmaakbranche? Goed nieuws, want er zijn tal van mogelijkheden! Om te beginnen zijn er natuurlijk de schoonmakers zelf. Dit is een belangrijke rol waarbij je verantwoordelijk bent voor het schoonmaken van kantoren, scholen, ziekenhuizen, hotels en nog veel meer. Het kan een fysiek veeleisende baan zijn, maar het is ook een baan waar je veel voldoening uit kunt halen. Als je liever een ondersteunende en of leidinggevende rol hebt, kun je ook bij ons solliciteren. In deze rollen ben je verantwoordelijk voor het aansturen van een team van schoonmakers en zorg je ervoor dat alle werkzaamheden op rolletjes lopen.

Het voelt als een voetbalteam.

Jahir
Schoonmaker
Neem vrijblijvend contact met ons op!
Backoffice Planner
Kantoor
Ga jij precies en gestructureerd te werk en heb jij organisatorische eigenschappen in je bezit? Dan is deze baan als planner voor jou gemaakt. Ben jij op zoek naar uitdaging waarbij geen dag hetzelfde is? Lees dan snel verder.

Wij zijn namelijk opzoek naar een leuke (backoffice) planner voor 24 uur per week, die ons team wilt komen versterken. Werkdagen zijn in overleg, mits woensdag, (vaste werkdag). Tijdens vakanties van je collega neem je haar werkzaamheden extra waar.

Bekijk de volledige vacatureomschrijving door hieronder op "Meer informatie" te klikken.
Planningservaring
Nocore ervaring
Medewerker/ster schoonmaakonderhoud 
Schoonmaak
Brede School Schuttersplein is een kindlocatie in Gorinchem. Op deze locatie werk je samen in een gezellig team. Op alle kindlocaties vragen wij een VOG verklaring.

Bekijk de volledige vacatureomschrijving door hieronder op "Meer informatie" te klikken.
Oog voor detail
NL/EN
Medewerker/ster schoonmaakonderhoud 
Schoonmaak
Voor een kantorenlocatie in Dordrecht zijn we op zoek naar een medewerker in de schoonmaakonderhoud. Je werkt 2 avonden in de week. 

Bekijk de volledige vacatureomschrijving door hieronder op "Meer informatie" te klikken.
Fijne klant
Cao Schoonmaak
Medewerker/ster schoonmaakonderhoud 1
Schoonmaak
Voor een kantorenlocatie in Werkendam zijn we op zoek naar een medewerker in de schoonmaakonderhoud. Het gaat om 1 avond in de week.
Bekijk de volledige vacatureomschrijving door hieronder op "Meer informatie" te klikken.
NL 
Basis opleiding aangeboden
Medewerker/ster schoonmaakonderhoud 1
Schoonmaak
Je werkt onder een meewerkend voorvrouw op een petrochemische plant te Dordrecht. Je komt terecht in een heel fijn team wat trots is op hun werk en elkaar. Veiligheid is hier enorm belangrijk. 

Bekijk de volledige vacatureomschrijving door hieronder op "Meer informatie" te klikken.
VCA verplicht
Ruime ervaring in de schoonmaak

Mensenwerk

We geloven in een mensgerichte aanpak, zowel naar onze opdrachtgevers als onderling. Zit je ergens mee? Deel het! Wil je meer proberen dan je nu doet? Vertel het ons! Vind je het prima om elke dag koffieautomaten te reinigen? Ook oké!

Bij Van Adrichem streven we ernaar dat iedereen op zijn plek is en kan functioneren in een rol die bij hem of haar past. Dit zorgt voor meer werkplezier en dat wordt gevoeld door onze opdrachtgevers. Zeg nou zelf: wie wil er een chagrijnige schoonmaker over de vloer?

  Gespecialiseerd in reguliere en industriële schoonmaakdiensten.
  Van Adrichem levert schoonmaakdiensten, industriële reiniging en services op maat, met een enthousiast en gespecialiseerd team.

  Bent u benieuwd naar wat we voor u kunnen betekenen, mail of bel ons vooral!
  T: 0184 - 41 66 88
  E: info@adrichem.nl

  Galvanistraat 53-55
  3316 GH
  Dordrecht
  Copyright Van Adrichem 2023 Alle rechten voorbehouden
  cross